450 jaar op zoek naar

VRIJHEID VERDRAAGZAAMHEID VERBONDENHEID VERSCHEIDENHEID

450 jaar op zoek naar

VRIJHEID
VERDRAAGZAAMHEID
VERBONDENHEID
VERSCHEIDENHEID

Smaak van het beleg

START

10 september 2022

EIND

10 september 2022

LOCATIE

Oldenzaal (Ov)

ORGANISATOR

Bibliotheek Oldenzaal
h

PROGRAMMA

E-MAIL

TELEFOON

De Smaak van het Beleg is een combinatie van een lezing en workshop waarbij eten en de bereiding van de maaltijd op houtvuur centraal staat. Wat aten de mensen in de stad en het platteland en hoe maakten ze het klaar? En kunnen we in onze huidige tijd nog wel op deze manier koken. Doe mee en beleef het! Vanaf 15.00.

Reserveren: De smaak van het beleg [bibliotheekoldenzaal.nl]

Smaak van het beleg

De Smaak van het Beleg is een combinatie van een lezing en workshop waarbij eten en de bereiding van de maaltijd op houtvuur centraal staat. Wat aten de mensen in de stad en het platteland en hoe maakten ze het klaar? En kunnen we in onze huidige tijd nog wel op deze manier koken. Doe mee en beleef het! Vanaf 15.00.

Reserveren: De smaak van het beleg [bibliotheekoldenzaal.nl]

START

10 september 2022

EIND

10 september 2022

LOCATIE

Oldenzaal (Ov)

ORGANISATOR

Bibliotheek Oldenzaal
h

PROGRAMMA

E-MAIL

TELEFOON